Vår Historia

Åkeriet startade hösten 2001 med endast ett fordon, men har sedan dess utvecklats till ett miljötänkande åkeri med en fordonspark som är helt anpassad efter kundernas behov och önskemål.

Vår vision är att vara ett säkert, pålitligt och effektivt fraktbolag. Vivill dock inte bara vara ett anonymt företag – den personliga känslan är viktig för oss. Genom åren har vi byggt upp en stark relation med våra kunder och fokuserat på att leverera högkvalitativa transporttjänster.

Vi på Johan Larsson Åkeri AB har alltid haft miljön i fokus. Vår miljöpolicy innebär att vi anpassar sina fordon och arbetsmetoder efter de miljökrav som ställs på oss. Detta gör att vi kan möta våra kunders miljöåtaganden och samtidigt bidra till en hållbar framtid.

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive fjärrtransporter, lokal distribution, godsförmedling, lastmaskin, kranbilstjänster, specialtransporter, lagring och omlastning. Vi har vårt  huvudkontor i Kungsör och regionkontor i Svedala och trafikerar hela Sverige.

För oss handlar framtiden om att fortsätta vara en pålitlig partner för våra kunder. vi kommer att fortsätta investera i moderna fordon och teknik för att optimera våra tjänster. Dessutom kommer vi att fortsätta satsa på att vara miljövänliga och hållbara.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Läs vår integritetspolicy